Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Muropaketti

04.11.2019 15:59
No siis tää on aik pitkä juttu mut toivottavasti jaksatte lukee :)

______

Yhtenä iltana (n. kello 22) menin ulos koirani kaa. Oli ihan normaali ilta eikä mitenkään pimeetäkään vielä koska oli kesä. Täysikuu oli kuitenki näkyvissä ja otin siitä vähän hienoi kuvia. Olin sit menos kotiin ja kuulin jotai askelii kadun viereisestä metsiköst. Alko vähän pelottaan. Yhtäkkiä kaaduin ja löin kai pääni tai jotain kun taju lähti. Mun koira vaan haukku ku heräsin. Huomasin et kädessäni on verinen syvä haava. Menin vaa kotiin enkä oikee välittäny siit.

Joskus parin viikon päästä oli taas täysikuu. Huomasin että silloin mun olo oli kummallinen ja olin tosi vihainen. Klo 24.00 eli keskiyöllä SE alko. Aloin muuttumaan karvaisemmaksi kuin olen edes sheivaamattomana ollut ja kynnet mustuivat ja vuosivat verta. Katsoin peiliin ja tajusin, että en näytä itseltäni enää. Olin suden näköinen, mutta vain rumempi ja ihmismäisempi. Pyörryin pelosta ja järkytyksestä.

Herätessäni hyppäsin 2. kerroksen ikkunasta alas ja se ei tuntunut MILTÄÄN! Ei sattunut. Jalat eivät murtuneet. Silloin tajusin, että käteni haava olikin ollut purema. Tajusin, että nyt olen sitten näköjään ihmissusi tai joku vastaava.

No mä nyt voin kertoa mitä positiivista ja negatiivista susimuodon aikana tapahtuu. Näkökyky: värit on himmeät enkä esimerkiksi erota punaista ja vihreää toisistaan vaan ne näyttää samalta (värisokeus?). Näkökyvyssä ei ole mitään positiivisia muutoksia se on vain huonompi.

Kuulo: Ihan todella hyvä. Sitä ei voi normaalille ihmiselle edes selittää.

Haju: TÄSTÄ OON KAIKKEIN INNOISSANI. Nimittäin haistan _kaiken_. Todella kaukaakin ja tätä pystyy ihmisenäkin hyödyntämään, koska olen oppinut uusia tuoksuja.

Kysykää vaan kysymyksiä, jos haluutte tietää lisää!

Nimi: PimPom

24.12.2014 00:55
Tiiän, että tää juttu on jo vanha, mutta pakko korjata. :D

moi tyttö:
Siis kyllä ne valot loppuen lopuksi toimi, toi oli vaan hetkellinen tapaus kun ne meni kiinni :D Eli ei ollut huonosti kiinni tai mitään.

Ja tohon toiseen, että olin just käyttänyt konetta niin siks ihmettelin, miks meni kiinni. :D Kyllähän mä nyt varmasti jo tossa iässä tiesin, et ne voi mennä kiinni, jos ei hetkeen käytä, mutta kun olin just käyttäny.

Ja kyllä, mulla on hyvä muisti, siks muistin nää jutut. (Kaiken lisäks noi oli jääny helposti mun mieleen, sen verran omituisia olivat :D)

Nimi: Minäwaan

23.02.2014 23:16
Mulle on tapahtunu vuosien aikana aika paljon. Eka tapahtu ku olin 7v. Näin meijän pihalla semmosen pitkän miehen (arviolta 175cm) joka yhtäkkiä vaan hävis :O
Toinen tapahtu viime kesänä, kun olin saunassa. Olin lähös siit suihkuun, kun yhtäkkii tuntu et siel ois ollu joku mun kaa o_o en välittäny kauheesti vaan menin suihkuun nii yhtäkkii se saunan ovi lens auki :OOO mä lähin siel suihkust aika helvetin nopee meneen, enkä uskalla veläkään mennä sinne yksin ;( siitä seuraava tapahtu joskus vähän ennen syyslomaa. Tulin normaalisti kotiin (muita ei ollu koton) yhtäkkii kuulin kauheen tymähdyksen. Säikähin tietenki et porukat tuli jo, no menin kattoon nii meijän etuovi oli sepposen selällään :O.. Sit joskus ennen joululomaa ku olinsisäl (oli sähkökatkos) veli oli ulkona hakemas takkapuita. Näin meijän käytäväl semmosen kirkkaan valopallon (oli siin joku 2sek) ja sit hävis :OO mut tämmöstä :) kirjotan jos tulee lisää :)

Nimi: Akita

30.10.2012 19:14
Tapahtui äidillleni n. 2-4 vuotta sitten. Hänen yksi kaulakoru oli kadonnut, se oli viimeksi ollut hänen yöpöyädällään ja sitten se oli vain puff kadonnut! Hän etsi ja etsi mutta ei löytänyt sitä, sitten hän näki unta että se kotu oli yhessä paikassa, n. 20 km meiltä ja kun äiti meni sinne niin siellä se oli!

Ja sitten toinen juttu

Huoneeni seinällä on luokkakuvani, kerran heräsin keskellä yötä, (huoneeni on pilkkopimeä) ihastukseni pää hehkui valokuvassa. Herra Jumala mä säikähdin ja sen ilme ei ollut normaali, vaan kivun irvistys. Ja seuraavana päivänä kuulin että sen käsi oli murtunu kun se oli lasketellut!

Nimi: Wilma

10.08.2012 00:56
Femey, niimpä. :D

Nimi: Femey

07.08.2012 14:39
Kaya, joo, nanahan heti ajattelee et sen nimimerkki perustuu toho ... Nana on ihan normaali ja kiva NIMI jos satuit tietämääm .__.'

Nimi: Melinda

19.04.2012 17:45
Joku (mut kuuntelee tää tai siis lue)//
Olen itsekin kuullut samankaltaisia vinkaisuja ihan hetki sitten... Jotenkin tuli ahdistava olo, mutta oletko varma, ettei kukaan katsonut sillä hetkellä TV:tä, tai muuta vastaavaa?
Olisiko se "hahmo" voinut olla joku naapuri tekemässä pilaa?

Nimi: Litsikoira

15.03.2012 16:14
No en tiedä onks tää yliluonnollista, mut jonkun aikaa sitten, kun olin yksin kotona, kuulin ihan selvästi mun puhelimen soivan. No, menin kattoo et kuka soittaa, mut sit se mun soittoääni alko vaimentua ja sit lopulta sitä ei kuulunut yhtään. Menin kattoo, et kuka oli soittanut, mut ei kukaan ollu soittanu mulle O.O Olin siis ihan varma et mulle oli soittanu joku O.O En siis oo varma onks tää yliluonnollista, sanokaa jos se on ihan normaalia :)

Nimi: Mangusti

11.03.2012 13:59
No, minulla tulee välillä outoja aavistuksia asioista. Esim; Jos huomenna olisi jokin ihana asia tapahtumassa ja olisin innoissani, niin minulle saattaa tulla aavistus, jos se perutaan.
Kerran esim, kun minulle oli luvattu, että saisin vuokrata hevosen itselleni,niin sitä edeltävänä päivänä tuli aavistus/outo tunne, että en saisikaan ja olin melkein varma asiasta. Sitten seuraavana päivänä jouduimme perumaan asian, koska ystävä ei päässyt mukaan. Ja joskus näen unia tulevista asioista, mutta ne eivät ole kummoisia, sillä ne liittyvät yleensä arjen asioihin, silti minua hieman kammottaa samalla, koska unet toteutuvat.

Nimi: Wilma

19.11.2011 14:26
Tytsy: O.O ok.

Nimi: Tytsy

16.11.2011 21:01
Moi!

Kun mä nukun kuulen tälläsii äänii: RITS, RITS! Kuka sä oot? Sellasella hyytävällä äänellä. Iihan kamalaa. :O

Nimi: Wilma

02.11.2011 20:23
Gwen, aika pelottavaa.. :O

Nimi: Gwen
Kotisivut: http://alanhelena.suntuubi.com/

27.10.2011 19:25
Tää juttu tapahtu joskus vuosi sitten kun olin koulussa, ja sain 5 muun tytön kassa älynväläyksen ja aloimme pelata spiritismiä ennen kuin ope tuli luokkaan, noh laitoimme ne kaikki jutut mitä siihen tarvitaan luokkamme lattialle ja aloimme pelata kun pojat katsoivat vierestä yhtäkkiä muki tai mikä lattialla olikaan alkoi liikkua itsekseen noin 5cm, eikä kukaan koskenut siihen pidimme sormia vain sen yläpuolella ja kaikki olivat kaukana siitä, pian opettaja tuli luokkaan ja hänkin oli ihan ihmeissään nähdessään mukin liikkuvan.

Aloitimme tunnin ihan normaalisti ja sain tehtyä tehtävät joten kaivoin esiin piirrustusvihkoni johon oli kirjoitettu isolla TE sanoin siitä edessäni istuvalle tytölle (joka myös pelasi spiritismiä) Ja vakuutin etten ollut tehnyt sitä enkä ollutkaaan! Tunnin jälkeen sama merkinta löytyi kaverini kirjasta, (hän ei tiennyt että vihkossani oli sama merkintä) ja kirja oli nimeltään paranormaali joku kauhu kirja, menimme ulos ja sama merkintä löytyi koulumme seinästä ja terveydenhoitajan huoneesta jossa terkkari koko ajan oli istunut se oli myös ruokalassa ja parin hyypän pulpetissa eikä niitä merkintöjä ollut ennen kuin pelassimme spiritismiä!

Nimi: Melinda

29.09.2011 15:38
Näen välähdyksiä menneestä ja tulevasta. Aistin myös, kun henki on läsnä. Tunnen sen päähän pistona, ja himmeiden hahmojen näkemisenä.
Outoako?

Nimi: Kaya
Kotisivut: http://selenastyle.suntuubi.com/

22.04.2011 16:52
Hei "Nana"; Nana on japaniksi numero 7 ja numero 7 tarkoittaa valehtelijaa joten toi on aika epäillyttävää.

Nimi: Kaya
Kotisivut: http://selenastyle.suntuubi.com/

22.04.2011 16:51
Tää tapahtu ihan hetki sitten: Olin koneella ja kuulin teksti viestini äänen ja ajattelin että katsonpas mitä tuli (siinä viestissä siis)Ja huomasin ettei mulle ole tullut mitään viestiä (mun perheessä kenelläkään muulla ei oo samanlaista tekstariääntä ku mulla) Sitten se kuului uudestaan, ja taas ei viestiä. Sitten meen kaatton mitän mun äiti puuhaa jos se tulis vaikka siitä pelistä mitä se pelaa koneella (tietokoneella) mutta kun kuuntelin tuleeko siitä sellasta ääntä. Ei tullut tuli vain joku ihme bling! mitä en ollut ennen edes kuullut. Karmivaa.....

Ja sitten mua alkaa tuntuu että joku kutittaa mua kokoajan jostain paikasta ku katon esim jotain elokuvaa missä on ötököitä tai häiritsevä kohtaus tai sitten jos nään ötökän tms. mua alkaa yht'äkkiä kutittaa. Karmivaa toikin.....

Nimi: Nana

16.04.2011 18:01
Tänää tein vodoonuken ja heitin sen nurkkaa yhes vaihees ja sit vähän ajan pääst ku katoin se oli liikahanu mua päin. O_O Ja yhes vaihees ku tuijotin sitä ni sen jalka heilahti vähä.

Nimi: moi tyttö

10.12.2010 18:20
Lisään viel tohon ekaan tapaukseen.
Jos se lamppu oli huonosti kiinni siin jutussa, niin ei ihme kun se vähän räpsi.

Nimi: moi tyttö

10.12.2010 18:18
PimPom // Kyllä ne lamput saattavat mennä mäsäksi, vaikka oliskin uusii. -.-"
Sit toi tietsikkajuttu. se oli ihan normaali tapaus. Munkin kone menee itestään kiinni jos sitä ei käytä vähään aikaan, eli tuossa ei ollut mitään yliluonnollista.

Nimi: PimPom

10.12.2010 17:27
Mulla on yksi juttu. Kerran (tarkoitan siis että tänään.) mun kamu heilutteli puhelinta (ei se nyt sen kädessä ollut, mutta kumminkin. Jateketaan, muuten ette tajua mitään) sitten vaan valot sammu, meni päälle ja sit vaan mun kamu ihmetteli että mitä kummaa. Mun kamu siis ei kylläkään koskenu siihen lamppuun. Sit vaan räks, ja valot meni kiinni.:P Outoo, ei saatu ees lamppua päälle. Eikä edes lamppu menny rikki, sillä se oli melkein uus lamppu ja kyllä mä tiedän jos lamppu menee rikki.

Ja sit viel toinen:
Kerran mä sammutin sellaset "lisävalot" mun tietokoneen vierestä sit kuulu vaan PLING (tai jotain vastaavaa) tietokoneesta ja tietokone meni hetkeksi kiinni. Sähkökatkos se ei ollut, sillä muut valot toimivat. (Siis meil on kaks lamppuu. Ihan tavallinen kattolamppu ja toinen tietokoneen vieressä oleva lamppu, mikä on myös kiinni katossa.)

Nimi: Joolessi:p

10.05.2010 21:07
Veljeni ei enään asu kotona, mutta tulee aina viikonloppuisin kotiin. Sen takia hänen huoneesta on tehty myös minun pikkusiskoni huone. Molempien sängyt ovat siinä huoneessa. Siskoni tykkää nukkua eri huoneessa kun omassaan koska huone on jollain tavalla ahdistava. Huoneesta pääsee minun huoneeseeni joten huoneet ovat tavallaan liitetty. Yhtenä yönä olin koneella huoneessani. Veljeni nukkui jo omalla sängyllään ja siskon sängyllä oli joku nukke, jolla oli tutti ja jos se otetaan pois niin se alkaa nauramaan.Se ei ollut lähelläkään reunaa. Yhtä-äkkiä huoneesta kuului naurua. Menin sinne, ja nukke oli keskellä lattiaa nauramassa ilman tuttia. Tutti oli kyllä tallella nuken vieressä. Veljeni ei aluksi herännyt siihen mutta kun tulin huoneeseen ja laitoin valot päälle, niin hän kysyi että mitä ****** mä sillä nukella leikin.

Nimi: Carol

05.05.2010 11:13
Näen yleensä pieniä kohtauksia tulevaisuudestani. Yleensä näkyy vain yksi kuva jostain tapahtumasta. No, tuossa helmikuun paikkeilla olin koulun kanssa laskettelemassa. Siellä oli sellaisia metsäreittejä joissa oli joissain kohdissa jäätä ja niihin liukastui aika helposti. Olin mennyt siitä jo kerran mutta toisella kerralla liukastuin ja törmäsin puuhun. Makasin maassa 20minuuttia kunnes minut löydettiin sen jälkeen piti vielä odottaa ambulanssia puolituntia.
Tätä ennen olin nähnyt nukkuessani kuvan siitä kun makasin maassa laskettelu sukset sikin sokin.

Nimi: Ulriikka

10.04.2010 17:15
Kaverini kanssa kävimme viime pääsiäisenä eräällä autiotalolla. Yritimme murtautua sinne katsomaan mitä siellä oli. Eräänä yönä näin unta että joku järjettömän iso tyyppi tuli, ja siltä vuosi verta silmistä. Kun menimme aamulla talolle, siellä oli kumman hiljaista. Yleensä kuului lintujenlaulua, autoa yms. Ja kerroin unestani kaverilleni. Hän näytti hiukan kalpealta ja sanoi että oli nähnyt samaa unta. Sitten joku nopea ja musta juoksi kovaa pusikkoihin, ja siellä ei näkynyt mitään. Eikä jääty ottamaan selvää oliko siellä jotain.

Nimi: Joku (mut kuuntelee tää tai siis lue)

09.04.2010 21:34
Tää tapahtu noin pari minsaa sitten (n.5 min.):
Olin menossa veskiin.Noin 3-5 askelta ennen veskin ovea näin ulkona (missä oli tosi pimeää) jonkun haamun.Se oli tosi laiha ja se oli kokonaan harmaa.Kävelin pari askelta.Juuri kun olin avaamassa oven, kuulin hiljaisen mutta pelottavan vinkaisun.
Kun tulin veskistä pois niin kuulin saman vinkaisun 3 kertaa ja kovempana.Olin pelosta liikkumaton!Enkä tiedä mikä se oli.Oli ehkä aave!

Nimi: Tuulentyttö
Kotisivut: http://tuulentytto98.suntuubi.com/

03.04.2010 18:06
Oli vappuyö ja heräsin n. kello neljältä siihen, että joku hahmo nukkui sängyssäni! O_o Olen kyllä yleensä ainoa joka nukkuu huoneessani.....

Toinen, eräänä päivänä olin yksin kotona. Pelasin tiesalla, kunnes yhtäkkiä tuntui jotenkin viileältä. Menin katsomaan ja ulko-ovi oli auki! O_o

©2019 Paranormaali - suntuubi.com