Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sheitu

04.11.2019 15:42
Super gay...

Nimi: jankku
Kotisivut: http://?/

08.02.2017 20:18
Ihan mahtavat sivut ja kivat tarinat!
En ite ois keksiny mitään tonne päinkään!

Nimi: Random

15.10.2015 16:22
Ootteko iha ite keksiny noit tarinoit?

Nimi: gootti

08.05.2015 21:54
ensimmäisen kerran mulle sattui paranormaalia joskus silloin kun mä olin 10 tai
12 vuotias. Olin yksin kotona ja katoin telkkaria. Yhtääkkiä kuulin kun ulkoovi
aukesi ja meni kiinni. Luulin että vanhempani tulivat kotiin, ja menin eteiseen. Aluksi en nähnyt mitään, mutta sitten näin valkean hahmon, noin 9-vuotiaan pikkutytön joka katsoi minua pitkään ja surullisesti. Kiljaisin ja menin huoneeseeni. Tämän jälkeen ei tapahtunut pitkään aikaan mitään kunnes aloitin ammattiopistossa. Näin sen saman pikkutytön! Tällä kertaa tyttö ei katsonut enää surullisesti vaan todella vihaisesti! Nyt olen jatkuvasti nähnyt tuon saman pikku tytön. Joka ikinen yö asuntoni ovet ja lattiat narisevat. En ole uskaltanut kertoa tästä vanhemmilleni.

Nimi: tyttö

13.04.2015 18:53
uskon jotenkin näihin asioihin ja aloin miettimään ihmissusia ja mietin että miten sellaiseksi voi tulla jos jollain olisi likki tai jotain neuvoo?

Nimi: Outi-waa

08.04.2015 16:14
Iik, kylmät väreet.. Harrastan nukkeilua pullipeilla, mutta ikinä en uskaltaisi voodoo-nukkea ostaa..

Nimi: -

04.04.2015 13:54
Onkohan kuvien ja tekstien lähteet näkyvissä ja lupa niiden käyttöön? Kannattaa olla mahdollisimman tarkka näissä asioissa, jottei tule vaikeuksia.

Nimi: Melissa

25.09.2013 19:35
Ja tosiaan, minä en suoranaisesti usko esim. kuolleiden näkemiseen, mutta uskon sieluun, chakroihin, auraan ja karmaan. Eikös näillä jotain yhteistä ole?

Nimi: Melissa

25.09.2013 19:32
Moi, anteeksi kun viilaan pilkkua, mutta tuli vaan mieleen että vampyyri kirjoitetaan yhdellä p:llä, ei kahdella. Heh :)
Ja sitten. Kun luin tuossa noita kävijöiden kokemuksia, niin tulin ajatelleeksi, että jotkin noista kokemuksista on selitettävissä visuaalisina harhoina. En kiellä tällaisten henkiasioiden olemassaoloa enkä epäile noita hurjimpia kokemuksia, mutta jotkin noista tosiaan kuulostavat silmien temppuilulta :)

Nimi: Lusi
Kotisivut: http://lucyfani.suntuubi.com

02.06.2012 23:39
TodelLa jännät ja mielenkiintoiset sivut. Mä oon kattonu paljon kaikkia kauhuleffoja ja sun muita, mutta en oo oikein koskaan aatellu, että normaaleille ihmisillekin tapahtuu paranormaaleja juttua.... kun luin etusivun ajattelin etten tutkisi näitä sivuja, sillä rupes pelottamaan, mutta tutkinpas kuitenkin. Mä pelkään vähän pimeää

Nimi: ♥ Maria 23 ♥
Kotisivut: http://www.supondo.com

23.04.2012 21:00
♥ Ilmainen chat www.supondo.com finnland free chatroom ♥ Iphone- suudella Maria

Nimi: Melinda

21.04.2012 20:10
Olen pahoillani, tekstiin ei tullut kappalejakoja, vaikka sellaiset olin laittanut itse tarinaan, mutta toivottavasti teitä lukijoita ei haittaa.

~Melinda

Nimi: Melinda

21.04.2012 20:09
Spiritismi osa 2
Potkaisin ystäväni kohti rappuja, jolloin tämä kaatui portaita alas ja törmäsi lopulta pahasti. Itkin kovasti katsellessani ystävääni tajuttomana lattialla yltäpäältä veressä...
Tärisin kauhusta kankeana tuijottaessani portaiden alapäähän, jossa rakas ystäväni makasi oman verensä keskellä tajuttomana.
Ei kulunut aikaakaan, kunnes kuulin yskimistä ystävästäni päin. Menin portaita alas varovasti, toivoen, että ystäväni olisi vielä hengissä ja viimein omana itsenään. Kun pääsin alas portaita ystäväni luokse, näin kyynelteni takaa tämän kädessä terävän keittiöveitsen. Ystävänikö oli siis vahingoittanut itseään pudotessaan sillä?
Katsoin ystäväni kasvoja varovasti, jolloin tämä raotti silmiään. Hänen äänensä oli muuttunut karheaksi ja epäselväksi. ”Oletko kunnossa?”, kysyin ystävältäni varovasti itkua pidätellen. Ystäväni ei vastannut sanallakaan, vaan kohotti veistä ja kohotti sen minua kohti. Tartuin päättäväisenä ystävääni kädestä ja estin tätä liikkumasta, ettei haavat suurenisi tuon enempää, hänhän menetti nytkin aivan liikaa verta. Pyysin ystävääni odottamaan hetken, jotta voisin hakea jotain, millä tyrehdyttää tämän verenvuoto.
Menin hakemaan kylpyhuoneen ensiapu kaapista tarvikkeita, kunnes kuulin kolahduksen keittiön suunnalta. Katsoin kylpyhuoneen ovesta keittiöömme, mutta en nähnyt siellä ketään. Huikkasin ystävälleni, että menisin pikaisesti katsomaan keittiöön, mitä siellä oli tekeillä, kunnes kuulin raskasta hengitystä ja enemmän kolahduksia. Jalkani tärisivät entistäkin enemmän, mutta en halunnut tuottaa itselleni taikka ystävällenikään minkäänlaisia ongelmia yhtään enempää, mitä meillä tähän mennessä oli tullut, vain yhden ainoan typerän Spiritismi- pelin takia.
Astuin ensimmäisen askeleen hyvin varovasti pitkää käytävää pitkin. Keittiö oli pimeänä ja todella pitkällä käytävällä vain yksi ainut punainen yölamppu, joka ei auttanut yhtään asiaa, se pelotti minua entistäkin enemmän, kun astuin askel kerrallaan keittiöön, enkä tiennyt, mikä oli minua tulossa vastaan. Sydämmeni jyskytti kiivaasti, tunsin kuinka minua alkoi pelosta huimaamaan, mutta jatkoin silti matkaani. Nyt olin jo lähellä keittiötä, kohta näen, mitä minä oikein pelkään. En ole yhtään varma, olisiko kyseessä kyseinen Pahahenki, joka ilmaantui ja aiheutti meille molemmalle nämä kamalat kokemukset juuri keskellä yötä.
Olin perillä keittiömme ovella ja katsoin keittiöön varoen. Näin vain valkoisen pallon leijumassa ilmassa, mutta en jäänyt miettimään asiaa sen enempää kuin, että aukaisin valot pikaisesti katkaisijasta auki ja huusin: ”Kuka oletkin! Näyttäydy nyt heti!”.
Ei kulunut aikaakaan, kunnes näin keittiömme toisessa päässä seisovan huppupäisen verestä vuotavan hahmon, joka katsoi minua suoraan jäätävillä verenpunaisilla silmillään. Jäykistyin pelosta, sillä hahmo liikkui minua lähemmäs ja lähemmäs. En voinut juosta karkuunkaan, sillä tämä oli ehtinyt ajaa minut jo nurkkaan, mistä en millään olisi päässyt karkuunkaan. Suljin silmäni taukasti kiinni, kunnes tunsin, että rintani lävisti jokin hyvin terävä ja hyvin nopeasti. Kaaduin polvilleni itkien, kun näin, että rinnastani sojotti erittäin pitkä ja terävä veitsi. Hetken kuluttua huomasin olevani jo maassa, lähes tajuttomana. ”En voinut auttaa ystävääni!”, ajattelin ja todellisuudentajuntani katosi kuin ilmaan.
Herätessäni kuulin tuskallista kiljuntaa portaikosta päin. ”Ei kai se henki mennyt tappamaan ystävääni?”, ajattelin ja huusin sen, minkä jaksoin. Osaksi kivusta ja osaksi pelosta ja varoituksen äänestä. Näin käytävälle päin, ollessani kaatunut juuri sopivasti käytävälle johtavan oven eteen. Näin kuinka tämä ”henki”, oli yltäpäältä veressä niin, että se näytti, kuin kyseinen veri olisi suorastaan roiskunut tämän päälle. Katsoin sen silmiin ja sanoin: ”Tapoit ystäväni! Tapoit saatana ystäväni! Miksi?! Miksi teit niin?!”. Ei aikaakaan, kunnes tämä oli jo kohottanut kätensä minua kohti ja tehnyt jonkun kuviontapaisen ilmaan minua päin. Huomasin vuotavani verta. Veri tulvi minusta pois, kuin suihkulähteenä.
Itkin ja huusin: ”Miksi teit tämän meille?! Oletko nyt tyytyväinen?! Vanhempani murtuvat, kun löytävät kaksi 16-vuotiasta lasta kotoaan! Saatanan idiootti! Minä e...”, lauseeni loppui kesken, kun olinkin jo kuollut...
Tämä tapahtuu, jos on epäkohtelias Pahaahenkeä kohtaan. Häpeän tekoani. Emme olisi saaneet pelata noin vaarallista peliä kahdestaan. Nyt me molemmat olemme kuolleet. Äiti ja isä... Anteeksi!

Nimi: Melinda

21.04.2012 20:08
Spiritismi osa 1
Minun ystäväni oli määrä tulla meille viikonloppuna yökylään, sillä halusimme viettää aikaa pitkästä aikaa yhdessä, meillä kun oli siihen nyt mahdollisuus, kun vanhempani olivat molemmat työmatkoilla.
Meidän päähämme tuli jostain ajatus, että voisimme kokeilla jotain erikoisempaa ajanvietettä. Ystäväni ehdotti, että voisimme kokeilla Spiritismi- nimistä peliä, sillä tämä halusi kokeilla toimiiko se, sillä hänellä oli myös aihetta kokeilla, sillä tämän äiti kuoli tulipalossa tämän ollessa noin kuuden. Heillä oli juuri ennen onnettomuuden sattumista riitaa, eikä ystäväni ehtinyt sopia asioita äitinsä kanssa, ennen tämän kuoltua, nyt siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Anteeksipyyntöön ja anteeksiantoon, jos saisimme tämän äitiin yhteyden.
Luimme netistä ohjeet, miten pelilauta tehdään ja askartelimme sitä useita tuntia, kunnes keskiyöhön mennessä saimme pelilautamme valmiiksi, ja hieno siitä tulikin.
Järjestimme huoneen peliä varten kuntoon ja teimme kaiken, mitä ohjeissa sanottiin. Sytytimme kynttilät ja katsoimme toisiamme hieman hermostuneena. Nyt olimme valmiit aloittamaan kyseisen pelin pelaamisen ja se oli haastavaa. Piti keskittyä koko ajan juuri peliin ajatukset eivät saaneet harhailla muualle, kuin yhteen ja samaan asiaan ja kohteeseen.
Asetimme kätemme läpinäkyvän lasin yläpuolelle ja kysyimme, oliko paikalla henkiä. Lasi liikkui hitaasti sanaan ”kyllä”.
Kysyimme oliko paikalla hyvä- vai pahahenki. Laudan keskelle asetettu pentagrammi liikkui hitaasti kirjaimiin: ”P-A-H-A”. Jäykistyimme kaverini kanssa hieman, sillä pelkäsimme, että jotain pahaa sattuisi, jos suututtaisimme henget. Jatkoimme silti samaan rataan ja kysyimme kysymyksiä. Ystäväni kysyi varomasti, mutta kohteliaasti: ”Onko äitini paikalla?”. Pentagrammi liikkui hitaasti sanaan: ”Ei”. Ystäväni ei hyväksynyt vastausta vaan huusi: ”Minä en hyväksy tällaista! Haluan puhua äitini kanssa!”. Pentagrammi liikkui kirjaimiin: ”K-U-O-L-E-M-A”. Samassa ystävästäni vuoti suuren määrän verta päästään ja menetti tajuntansa. Itkin, en tiennyt mitä enää tehdä. Huusin ystäväni nimeä, mutta hän ei herännyt, eikä verenvuoto lakannut.
Hetken kuluttua kuulin kolahduksen, joka kuului selkäni takaa. Se kuului portailta, ihan kuin jokin kova olisi mennyt pyörimään portaiden yläpäästä porteiden alapäätä kohti. Konttasin varovasti lattiaa pitkin portaita kohti, josta epämukava kolahdus kuului. En nähnyt mitään, vain pimeät rappuset.
Tunsin olallani jotain kylmää ja käänsin pääni kylmää olkaani kohti. Näin verisen käden, säikähdin tosissani ja menetin tajuntani siihen.
Herättyäni syvästä unestani, näin kuinka kalpea ystäväni piti päästäni kiinni. Hän ei tuntunut samalta kuin ennen. Ennen hän tuntui lämpimältä, ei noin kylmältä. Hänen katseensa oli muuttunut murhanhimoiseksi, ennen hänen katseensa oli lempeä ja iloinen, nyt hänen katseessaan paistoi vain tuskaa ja vihaa. Mitä olin hänelle tehnyt? Olinko minä syypää hänen kohtaloonsa? Minunko takiani hänen päästään oli yhtäkkiä alkanut vuotamaan verta?
Ystäväni otti tiukan otteen hiuksistani ja nosti minut ylös. Minua sattui, huusin ja anelin, että hän lopettaisi, mutta hän ei kuunnellut minua lainkaan. Hänen kädessään oli jotain, mutta en nähnyt kyynelieni takaa mitään muuta, kuin sumua. Luulin, että loppuni koittaisi, jos tämä tekisikin minulle jotain pahaa. Ystäväni käsi kohosi ja suljin silmäni tiukasti kiinni. En halunnut näin käyvän, en halunnut, että ystävyytemme päättyy näin. Miksi tämän piti tapahtua juuri minulle ja rakkaalle ystävälleni? Onko tämä viimeinen näkemisemme? Ei! Meillähän piti olla hauskaa yhdessä juuri tänä yönä, koska emme olleet nähneet toisiamme pitkään aikaan. Onko tämä meidän viimeinen viettämämme aika keskenämme?
Yritin vetää syvään henkeä, jota en tuskin edes saanut. Suljin silmäni tiukemmin kiinni ja päätin tehdä sen. Annathan anteeksi tämän minulle, vaikka et minusta varmaan välittäisikään enää? En tarkoita tätä, mutta minun on pakko tehdä tämä, ettet vain satuttaisi ketään. Olit ensimmäinen, jonka kanssa ystävyin, ensimmäinen, jonka kanssa osasin jakaa salaisuudet ja nyt se kaikki on meidän väliltämme ohi, anteeksi.
Potkaisin ystäväni kohti rappuja, jolloin tämä kaatui portaita alas ja törmäsi lopulta pahasti. Itkin kovasti katsellessani ystävääni tajuttomana lattialla yltäpäältä veressä...

Nimi: Melinda

21.04.2012 20:08
Laitan nyt pari työtäni tulemaan, joten kannattaa lukea!

Nimi: Litsikoira

01.03.2012 20:02
Moona: Mä vaan toivoin että mitään paranormaalii ei tapahtuis, ei se oo sen takii et mä aloin uskoo paranormaaliin.

Nimi: moona

27.02.2012 21:18
se että sä oot ruvennu uskoon johonkin paranormaaliin (kirjoitus Litsikoiralle) ei tarkota sitä et rupeis tapahtumaan mitään outoa, jos ei ole ennenkään tapahtunu. On täälläkin tapahtunu vaikka mitä, mut YLEENSÄ sille on joku luonnollinen selitys. Ainut mikä mua on aina mietityttäny on se permudan kolmio (vai miten se kirjotetaankaan)

Nimi: Litsikoira
Kotisivut: http://vklitsin.suntuubi.com/

13.02.2012 18:20
Okei, oon päättäny uskoo tähän. Luulen niin... Nyt oon yksin kotona, on pimeetä joten en haluais et jotain paranormaalii tapahtuu nyt...

Nimi: Sukuni 1300-luvulta

12.02.2012 16:40
Mulle on tapahtunut monia paranormaaleita asioita.. Ensimmäinen (ja kamalin) OLin saanut 6w:ennä uuden polkupyörän, ja lähdin esittelemään sitä naapurilleni. He eivät olleet kotona, en ollut silloin huomannut sitä. Katsahdin tuttuun tapaan heidän ikkunaan ja siellä oli valkea nainen, jolla ei ollut pupilleja simissä.. Paniikissa lähdin pinkomaan kotiin päin.. TOIVOISIN ETTEI KUKAAN KOSKAAN HERJAISI AAVEITA!! sillä siinä voi olla kohtalokkaatkin seuraukset.. Olen kokeillut spiritismiä kaverin kanssa.. Noh meidän wc:een peilikaappi avautui tyhjästä ja avaimen perä ovessa alkoi heilua rajusti.. Ainiin: kun meidän sukuni on joskus 1300-luvulta, eli meillä on vanha maatila, jolla kivinavetta, ja piharakennus.. Piharakennuksessa kummittelee.. Joskus kun treenan itseäni siellä pihalla, kuulen pamahduksia sieltä...Myös monta kertaa olen kuullut askelia sieltä.. Ja kerran kun taas treenasin itteäni hyppäämällä, niin aivan kuin siinä vanhassa ikkunassa olisi ollut varjo.. Ja kun olin uskonnon tunnilla koulussa, huomasin kuin haarapääsky olisi lentänyt lattiasta, ja tietenkin huusin KATSOKAA LINTU! silloin se hävisi. Tuo on tapahtunut minulle jo 2kertaa.. Eräänä yönä tunsin kun joku olisi istunut pääni päälle.. Kiitos kun jaksoitte lukea tämän..

Nimi: Litsikoira
Kotisivut: http://vkgreipin.webs.com/

22.01.2012 20:38
Hehe, mä en tiedä uskonko näihin vai ei, en oo varma :D

Nimi: ...

10.01.2012 21:11
Katyliini&moona//
Jokaisella on oikeus uskoa mihin itse haluaa. Sinulla Katyliini ei ole mitään todisteita jumalan olossa olosta tai saatanasta. moonan taas ei tarvitse uskoa paranormaaliin jos ei halua, mutta ei silti tarvitse tulla valittamaan tai haukkuamaan toisten mielipiteitä. Todella lapsellista käytöstä.
Minusta tämä on ihan mukava sivusto ja itse uskon paranormaaleihin juttuihin :3 En välttämättä niin paljon, mutta uskon kyllä henkiin yms =)

Nimi: moona

31.12.2011 18:04
lol mitkä sivut :D eikai kukaan oikeesti usko tollaseen? Etkä sä mitään kuolleita oo nähny, vaan sun omaa mielikuvitusta, tai sitten oot vaan valehdellut.

Nimi: Katyliini
Kotisivut: http:// meaningthelife/

26.11.2011 16:07
Paranormaalit asiat on saatanasta. Kaikilla ihmisillä on sielu, ruumis ja henki uskoipa siihen tai ei. Ei uskovalla hengessä ei ole Jumala vaan saatana hallitsee ihmistä. Sen tuntee kun olet levossa että rehellisesti tutkittuna olossasi on helvetillisiä piirteitä. Etsi Jumalaa silloin kun löytää voit!

Nimi: Mangusti

16.11.2011 17:31
Minun kaverit olivat kokeilleet spiritismiä laudalla, ja se oli kuulema toiminut ja joskus oli saatanakin ollut paikalla. Mutta kun he kysyivät valehteliko henki, niin sitten vastasi "kyllä". :D

Nimi: Wilma

04.11.2011 20:58
Mainostajat mainosviekkuun.

©2019 Paranormaali - suntuubi.com